Brown Residence 5

Complexul rezidential Brown Residence 5 este un nou proiect rezidential din Zona de Sud, locuintele disponibile beneficiind de suprafete generoase si compartimentari ideale, conforme cu necesitatile clientilor nostri. Pentru a ne asigura ca acest proiect va fi unul de succes am ales sa urmam exact cerintele dumneavoastra, si anume sa construim locuinte decomandate, spatioase, cu multa lumina naturala, balcoane largi si locuri de parcare incluse in pret.
Etaj Tip apartament Suprafata utila Pret
parter 2 camerevezi schita 53,20 mp 43.000 euro38.000 euro(TVA 5% inclus)
parter garsoniera dublavezi schita 32,00 mp 27.000 euro(TVA 5% inclus)
parter 2 camerevezi schita 55,10 mp 46.000 euro39.500 euro(TVA 5% inclus)
parter 2 camerevezi schita 48,00 mp 40.000 euro34.000 euro(TVA 5% inclus)
parter garsoniera dublavezi schita 37,50 mp 31.000 euro(TVA 5% inclus)
etajele 1-4 2 camerevezi schita 48,20 mp 35.500 euro(TVA 5% inclus)
etajele 1-4 garsoniera dublavezi schita 43,30 mp 31.500 euro(TVA 5% inclus)
etajele 1-4 3 camerevezi schita 74,80 mp 59.000 euro56.000 euro(TVA 5% inclus)
Ansamblul rezidential este compus din 8 blocuri cu regim de inaltime redus, si anume Parter + 3 etaje + Etaj mansardat, acestea fiind compuse din garsoniere generoase, garsoniere duble si apartamente cu 2 si 3 camere spatioase, excelent compartimentate, foarte bine gandite ca si functionalitate, finisate cu mare atentie catre detalii si executate cu materiale de cea mai buna calitate. Localizare: Brown Residence 5 este situat in zona Berceni – Metrou Dimitrie Leonida, zona ce dispune de infrastructura completa, drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale. Mijloace de transport in comun:
  • Metrou Dimitrie Leonida
  • RATB
Apartamentele se vand echipate complet cu:
  • obiecte sanitare moderne
  • centrala termica de apartament
  • tamplarie pvc cu geam termopan de calitate superioara low–E, 4 anotimpuri
  • usi interioare Pinum in ton cu parchetul
  • gresie si faianta import Spania
  • usa intrare anti-efractie
Dezvoltatorul ofera posibilitatea oricui doreste sa achizitioneze un apartament in cadrul ansamblului sa-si personalizeze interiorul dupa propriul gust cu o singura conditie si anume ca rezervarea apartamentului sa fie facuta din timp.
Spatii de recreere: curte amenajata, spatii verzi, parcare delimitata Suprafata construita: 3300 mp Suprafata de teren: 2500 mp Vecinatati: Metrou Dimitrie Leonida, Mega Image – Metalurgiei, piata Aparatorii Patriei, magazine si centre comerciale aflate in zona (Ex.Sun Plaza Mall, Metro, Real, Obi, Cora, Mobexpert) Mijloace de transport in comun: Metrou Dimitrie Leonida
Dezvoltator: Grup persoane fizice Arhitect: SC. SPACE CONCEPT SRL Incepere constructie: 15.04.2013 Stadiul constructiei: In curs de executie Finalizare constructiei: 01.09.2013 (primele unitati locative) Tip imobil: Imobil de locuinte, Parter + 3 etaje + Mansarda Numar total de apartamente: 280 unitati locative Tipuri de apartamente: garsoniere, garsoniere duble, apartamente cu 2 si 3 camere
Promotii in curs: * apartamentele au inclus in pret pe langa tva-ul de 5% si cate un loc de parcare delimitat * reducere 5% pentru plata cash
Previous
Next

DESCOPERA NOUL PROIECT BROWN RESIDENCE

– IN CADRUL METALURGIEI PARK RESIDENCE FAZA 2 –

Compania care dezvolta si administreaza proiectul imobiliar Brown Residence din cadrul Metalurgiei Park, unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare amplasate in zona de sud a capitalei, va incepe la finele anului 2022 lucrarile de constructie a celui mai nou proiect marca Brown Residence.

Noul proiect se anunta deja a fi unul modern, adaptat noilor cerinte locative, aerisit, echilibrat si cu o foarte buna functionalitate interna.

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse insotite de parcarile aferente.