STADIU PROIECT

- NOUL BROWN RESIDENCE -

Noul Brown Residence Brancoveanu

- Mai 2024 Bloc C.2 -

Noul Brown Residence Brancoveanu

- Aprilie 2024 Bloc C.2 -

Noul Brown Residence Brancoveanu

- Februarie 2024 Bloc C.2 -

Noul Brown Residence Brancoveanu

- Ianuarie 2024 Bloc C.2 -

Noul Brown Residence Brancoveanu

- Octombrie 2023 -

Noul Brown Residence Brancoveanu

- August 2023 -

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse insotite de parcarile aferente.

Brown Residence Brancoveanu

- 2019 -

Brown Residence Brancoveanu reprezinta un proiect imobiliar complet din punct de vedere al functionalitatii, evidentiind o arhitectura moderna si compartimentari interioare eficiente, ergonomice si confortabile, care indeplinesc cele mai exigente cerinte.

Brown Residence Metalurgiei Park Faza 1

- 2015 -

Proiectul este compus dintr-un numar total de 20 de blocuri de locuinte, al caror regim de inaltime nu depaseste 5 etaje, si care vor avea in componenta lor un numar de 1000 de unitati locative diverse. Acestea vor fi construite in etape, iar prima faza este deja in executie, cu un numar de 10 blocuri si cu termen de finalizare luna decembrie 2015.

Brown Residence Metalurgiei

- 2014 -

Brown Residence Metalurgiei a facut o selectie atenta in alegerea locatiei, oferind avantaje semnificative noilor rezidenti. In plus, proiectul a excelat si in alte aspecte deosebit de importante pentru o decizie favorabila, cum ar fi spatiile locative generoase, compartimentarile excelente, finisajele de cea mai inalta calitate si, nu in ultimul rand, preturile accesibile.

Brown Residence Amurgului

- 2014 -

BROWN RESIDENCE AMURGULUI se afla la o distanta de 400 de metri pana la statia de metrou Dimitrie Leonida si la 350 de metri de statia RATB/Maxi-Taxi . Timpul necesar pentru a ajunge la unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona este foarte scurt, deoarece exista numeroase galerii comerciale si unitati de invatamant, precum si facilitati medicale in imediata apropiere.

Brown Residence 5

- 2013 -

Complexul rezidential Brown Residence 5 reprezinta un proiect nou in Zona de Sud, care ofera locuinte disponibile cu suprafete generoase si compartimentari ideale, adaptate nevoilor clientilor nostri. Pentru a asigura succesul acestui proiect, am luat in considerare cerintele dumneavoastra, construind locuinte decomandate, spatioase, cu o iluminare naturala bogata, balcoane generoase si locuri de parcare incluse in pret.