STADIU PROIECT

- NOUL BROWN RESIDENCE -

2019
Brown Residence Brancoveanu
Fiind un proiect complet din punct de vedere al functionalitatii, Brown Residence Brancoveanu dispune de o arhitectura moderna si compartimentari interioare eficiente, ergonomice si confortabile, care satisfac cele mai exigente cerinte.
2015
Brown Residence Metalurgiei Park Faza 1
Proiectul este compus dintr-un numar total de 20 blocuri de locuinte al caror regim de inaltime nu depaseste 5 etaje si care vor avea in componenta un numar de 1000 unitati locative diverse , ce vor fi construite in etape, prima faza fiind deja in executie cu un numar de 10 blocuri, ele avand termen de finalizare pentru primele dintre acestea decembrie 2015.
2014
Brown Residence Metalurgiei
Brown Residence Metalurgiei, nu numai ca a ales cu grija aceasta locatie care ofera avantaje deosebite noilor rezidenti, dar a punctat foarte bine si la celelalte capitole care conteaza la fel de mult in luarea unei decizii favorabile si anume : spatii locative generoase, compartimentari excelente, finisaje de cea mai buna calitate si nu in cele din urma, preturi accesibile.
2014
Brown Residence Amurgului
BROWN RESIDENCE AMURGULUI intruneste toate aceste cerinte si o sa incepem prin a va spune ca distanta pana la statia de metrou Dimitrie Leonida este de 400 m, iar pana la statia RATB/Maxi-Taxi este de numai 350 m. Timpul pe care il aveti de parcurs pana la unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona fiind de doar cateva minute deoarece in imediata apropiere sunt comasate numeroase galerii comerciale dar si unitati de invatamant si spitalicesti .
2013
Brown Residence 5
Complexul rezidential Brown Residence 5 este un nou proiect rezidential din Zona de Sud, locuintele disponibile beneficiind de suprafete generoase si compartimentari ideale, conforme cu necesitatile clientilor nostri. Pentru a ne asigura ca acest proiect va fi unul de succes am ales sa urmam exact cerintele dumneavoastra, si anume sa construim locuinte decomandate, spatioase, cu multa lumina naturala, balcoane largi si locuri de parcare incluse in pret.