Noul Brown Residence

– in cadrul Metalurgiei Park Residence faza 2–

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse insotite de parcarile aferente.

Este timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence! Astazi, iti prezentam unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence, si anume Brown Residence, ajuns deja la cea de-a doua faza a sa de dezvoltare!

Compania care dezvolta si administreaza proiectul imobiliar Brown Residence din cadrul Metalurgiei Park, unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare amplasate in zona de sud a capitalei, va incepe lucrarile de constructie pentru cel mai nou proiect sub marca Brown Residence la sfarsitul anului 2022.

Noul proiect se anunta deja a fi unul modern, adaptat noilor cerinte locative, cu o arhitectura aerisita, echilibrata si o functionalitate interna excelenta.

Faza a doua a proiectului imobiliar este alcatuita din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de diverse facilitati complementare, care vor duce la finalizarea unui numar total de 288 de unitati locative variate, insotite de spatiile de parcare corespunzatoare.

Terenul pe care va fi dezvoltata aceasta faza a proiectului are o suprafata generoasa de 10.000 mp. Acest spatiu va fi eficient folosit pentru constructia celor 4 blocuri de locuinte, care vor oferi o varietate de unitati locative, fiind insotite de parcarile destinate rezidentilor, spatiile verzi, parcurile si locurile de joaca pentru copii.

Conform dezvoltatorilor proiectului Brown Residence Metalurgiei Park, lucrarile de constructie ale imobilelor se vor derula pe parcursul anilor 2022 si 2025, urmand sa fie finalizate in etape succesive.

Noul Brown Residence – acces facil catre punctele de interes

Terenul destinat proiectului Brown Residence Metalurgiei Park are o pozitie avantajoasa, avand deschidere directa catre Strada Drumul Binelui. De asemenea, acesta beneficiaza de multiple cai de acces secundare, cum ar fi cele din Strada Drumul Jilavei si o cale de acces rapid in Bulevardul Metalurgiei prin intermediul drumului intern al intregului proiect Metalurgiei Park Residence.

Accesul catre statiile de metrou Aparatorii Patriei sau Dimitrie Leonida este acum mult mai rapid si se poate face in doar cateva minute, datorita amplasamentului excelent al noului proiect fata de aceste mijloace de transport in comun.

Numarul de unitati locative ce vor rezulta dupa finalizarea celei de-a doua faze a proiectului va fi de 288, distribuite astfel:

Noile apartamente si garsoniere vor fi insotite de balcoane ample, terase mari, spatii de depozitare si parcari supraterane amplasate intre imobile.

Conform dezvoltatorilor acestui brand, noul proiect va dispune de o arhitectura moderna, compartimentari excelente ale spatiului util si aproximativ 30% din suprafata totala alocata va fi dedicata spatiilor verzi amenajate la standarde europene.

Adaugarea de noi modele de apartamente cu 3 camere in cadrul proiectului rezidential reprezinta o decizie inspirata a arhitectilor, deoarece aceste locuinte sunt ideale pentru familiile sau cuplurile care au nevoie de mai mult spatiu locuibil si doresc sa se mute intr-o locuinta noua, moderna si spatioasa.

Noul Brown Residence update

Faza a doua a proiectului rezidential mentine aceleasi facilitati si servicii de calitate oferite rezidentilor inca din faza intai, si anume: loc de joaca pentru copii amenajat conform standardelor europene, spatii de relaxare, spatii verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorativa, un numar mare de arbori ornamentali, alei iluminate nocturn, cai de acces ample, trotuare, drumuri asfaltate si parcari clar delimitate.

Structura de rezistenta in conformitate cu cele mai noi norme UE

Din punct de vedere al structurii de rezistenta, imobilele vor fi realizate cu o structura mixta, incluzand diafragme, placa, grinzi si beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis in anul 2013. Fundatia se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat de clasa superioara.

Inchiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice Ytong de 30 cm latime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm pentru partile conventionale ale fatadelor.

Compartimentarile interioare se vor executa in totalitate din blocuri ceramice Ytong de 12 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea in final o grosime de compartimentare de 17 cm, asigurand astfel o atenuare suficienta a zgomotului intre camerele aceluiasi apartament.

Proiectul, al carui proces de constructie a inceput deja, va fi executat in etape, iar termenele impuse societatii de constructii pentru finalizare sunt urmatoarele: pentru Blocul 1, termenul de incepere este septembrie 2022, iar finalizarea va avea loc in 18 luni de la data de incepere, cu mentiunea ca termenele asumate sunt acoperitoare si exista posibilitatea, conform dezvoltatorilor, de a da in folosinta intregul proiect imobiliar mult mai devreme.

Pe masura ce vor fi stabilite si termenele exacte pentru celelalte 3 imobile din cadrul proiectului, acestea vor fi anuntate imediat de catre departamentul de vanzari.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, daca rezervarea sa se va face din timp, acesta avand la dispozitie o gama larga de modele si culori din care se pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje.

Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, cu vas WC incastrat, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu, cum ar fi CLASSEN, BELLA CASA.

In cadrul proiectului Brown Residence, dezvoltatorii au pus la dispozitia celor interesati un departament de design interior. Acest departament are rolul de a ajuta si indruma clientii finali in ceea ce priveste finisarea interioara excelenta si crearea unor spatii locative functionale. Fiecare nou proprietar va avea oportunitatea de a-si personaliza apartamentul dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de materiale si echipamente din care poate alege, cu sprijinul specialistilor din cadrul acestui departament dedicat.

Locuintele din cadrul proiectului Brown Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil, asigurand calitatea si durabilitatea acestora.

Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului Brown Residence in zona de sud a Capitalei aduce numeroase beneficii in ceea ce priveste circulatia si fluxul auto. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului reprezinta o conexiune strategica, oferind legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei si Soseaua Mihai Bravu, prin intermediul Bulevardului Obregia si noului Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnu Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in BROWN RESIDENCE Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.

Pozitionare excelenta fata de punctele de interes:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte noi, moderne si accesibile;
 • Iesire catre Bulevardul Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, cai de acces ample;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.
 • Conexiuni rapide catre centrul capitalei

Noul Brown Residence – unul dintre proiectele remarcabile din Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence, cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a sa.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori, iar anul 2023 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne care respecta intru totul noile standarde de constructie si locuire impuse de Uniunea Europeana.

Metalurgiei Park Residence faza 2 – apartamente spatioase si suprafete comune bine optimizate

Faza a II-a a Metalurgiei Park Residence se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 hectare de teren, fiind estimat un numar suplimentar de 5000 de noi unitati locative ,cu o diversitate de tipuri de apartamente si facilitati.

Mai multi investitori au achizitionat deja terenurile si au inceput lucrarile de constructie inca din prima parte a anului 2022. Lucrarile sunt estimate sa se desfasoare pe o durata de 5 ani.

Noua faza a proiectului aduce si o serie de noutati:

 • Noi investitori de anvergura au initiat investitii semnificative. Acestia se concentreaza pe dezvoltarea de imobile rezidentiale, spatii ample de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri si spatii de agrement, reprezentand doar o parte din beneficiile acestei etape evolutive a proiectului rezidential

 • KAUFLAND ROMANIA a dezvoltat deja o zona de retail semnificativa pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, adiacenta cu LIDL ROMANIA. Acest spatiu gazduieste multiple zone de shopping si recreere.

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare, vor fi incluse zonele verzi, parcurile de proximitate si zonele comerciale ample. De asemenea, se planifica construirea unei scoli si a unei gradinite pentru a servi nevoile educationale ale locuitorilor din aceasta zona.

Timeline si noutati in Metalurgiei Park Residence

Poate cel mai important aspect este modul in care vor fi edificate noile proiecte rezidentiale. O mare parte din acestea vor fi construite in conformitate cu cerintele Europene actuale, vor respecta standardele nZEB(nearly Zero-Energy Building), vor dispune de fatade ventilate, sisteme de incalzire centralizata, panouri fotovoltaice care vor ajuta si sustine masiv consumul de energie electrica, vor dispune de statii de incarcare electrica pentru autoturismele plug-in hybrid si, bineinteles, vor fi certificate ca proiecte verzi, eficiente si sustenabile, datorita contractelor incheiate cu Consiliul General al Cladirilor Verzi – ROGCB.

Citeste mai mult despre cladirile verzi certificate de ROGCB aici: http://www.rogbc.org/ro/locuinte-verzi

Parcul Tudor Arghezi – unul dintre cele mai noi parcuri din Capitala

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie. 

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Infrastructura bine pusa la punct si proiecte mari in desfasurare

Din punctul de vedere al infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti, precum si noua pasarela Europa Unita de la intersectia Bulevardului Metalurgiei cu Turnu Magurele, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si principalele bulevarde. In plus, trei dintre cele mai importante artere, repsectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica ,au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare sens de circulatie, ceea ce a contribuit semnificativ la ameliorarea problemei traficului auto.

Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista numeroase zone comerciale de shopping, printre care amintim : Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena Mall, Hornbach, Selgros si Mall Sun Plaza.

Metalurgiei Park Residence – unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din Romania

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane Euro.

Noile imobile ce se vor edifica in cadrul proiectului vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare reprezinta o dovada clara a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

*Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar si o marca inregistrata ce apartine SudRezidential.ro cel mai mare promotor imobiliar din zona de sud a Capitalei.
* CPI (Clubul profesionistilor in imobiliare) si Imobiliare.ro au acordat catre Metalurgiei Park Residence – primul parc rezidential din Romania, premiul pentru cel mai ambitios proiect rezidential din Romania.

Parteneri Brown Residence si Metalurgiei Park

Achizitionarea simpla si eficienta a apartamentelor din ansamblul Brown Residence este acum disponibila prin intermediul SudRezidential.ro.

Daca iti doresti un apartament intr-unul dintre proiectele Metalurgiei Park Residence, echipa SudRezidential te asteapta la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitie atat in cadrul Metalurgiei Park, cat si in restul Capitalei. Avem o experienta care se intinde pe mai bine de 13 ani si am reusit sa dezvoltam o multime de instrumente prin care te ajutam in tot procesul de achizitie si impreuna o sa facem cea mai buna alegere.

Este divizia financiara a SudRezidential, specializata in furnizarea de consultanta pentru identificarea celor mai bune solutii de creditare. Departamentul Credit24h.ro se concentreaza pe toate aspectele legate de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si este dedicat gasirii de solutii rapide, inclusiv pentru clientii care se confrunta cu dificultati in obtinerea unui credit.

Prin parteneriatul cu Credit24h.ro, majoritatea bancilor comerciale din Romania va ofera optiunea finantarii prin “Creditul Verde” atat pentru locuintele standard, cat si pentru casele verzi de tip modular. Acest lucru se realizeaza prin intermediul celor mai convenabile si accesibile instrumente de creditare disponibile pe piata.

Puteti realiza acum simulari rapide de finantare prin intermediul simulatorului nostru sau puteti lua legatura cu unul dintre expertii nostri in creditare pentru a obtine mai multe detalii despre acest produs.

Colaborarea noastra cu Avalon Romania are ca scop asigurarea celor mai bune materiale de constructii, echipamente si materiale pentru finisarea interioara a imobilelor pentru cei care achizitioneaza apartamente noi. Avalon ofera atat gamele standard, incluse in pretul apartamentelor, cat si finisaje premium. Scopul Avalon Romania este de a furniza produse de calitate superioara la preturi excelente, eliminand astfel timpul pierdut in obtinerea acestor materiale de la furnizorii traditionali.

In anul 2011, SudRezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis (adiru.ro), prescurtata ADIRU. Aceasta asociatie este considerata cea mai mare organizatie de profil din Romania, avand aproximativ 100 de membri dezvoltatori imobiliari din tara.

Plati esalonate

Acum ai la dispozitie numeroase optiuni de plata a pretului locuintei dorite prin intermediul platilor esalonate. Echipa noastra te va ajuta sa alegi cea mai potrivita optiune, luand in considerare modul in care ti-ai planificat bugetul si specificul proiectului imobiliar din care face parte imobilul dorit de tine.

Previous slide
Next slide