Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care face legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnu Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

Metro Berceni, Auchan, Jumbo

Metrou Aparatorii Patriei

Metrou Dimitrie Leonida

Mall Grand Arena, Selgros, Hornbach

Parcul Tudor Arghezi

Lidl, Kaufland

Universitatea Spiru Haret

Soseaua Berceni

Bulevardul Metalurgiei

Soseaua de Centura

Piata Sudului

Sun Plaza

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Bd. Constantin Brancoveanu

Dezvoltarea pasajelor rutiere

Mega Image

Statii STB

Bulevardul Metalurgiei

Premium Welness Spa

Gradinita "Prietenii Mei"

Sectia 26 Politie

Hub SudRezidential, Credit24H

Pozitionare excelenta fata de punctele de interes

  • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
  • Statii STB in fata ansamblului;
  • Preturi foarte decente, locuinte noi, moderne si accesibile;
  • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
  • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
  • Proiect aerisit, cai de access ample;
  • Parc public in apropiere;
  • Scoli si gradinite publice in zona;
  • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura;
  • Conexiuni rapide catre centrul Capitalei.

Noul Brown Residence – unul dintre proiectele remarcabile din Metalurgiei Park Residence

Metalurgiei Park Residence, cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a sa.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori, iar anul 2023 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi si moderne care respecta intru totul noile standarde de constructie si locuire impuse de Uniunea Europeana.

Puncte de interes in vecinatatea Metalurgiei Park Residence​

Parcul „Tudor Arghezi”

Parcul „Tudor Arghezi” din sudul Bucurestiului, situat pe Bulevardul Metalurgiei, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, va avea o suprafata de 27.627 mp, din care peste 10.000 mp vor fi doar spatii verzi. Pe langa acestea, proiectul prevede crearea mai multor tipuri majore de zone tematice. Unele, destinate circulatiei pietonale, incluzand pavilioane si chioscuri, iar altele destinate sportului si jocurilor in aer liber. Tot aici va fi amenajat un skate-park de 1.000 de metri patrati, la cele mai inalte standarde. Proiectul se inscrie in seria de investitii publice menite sa faciliteze implementarea conceptelor de Green-Deal și noul Bauhaus European. Astfel, cat priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Patinoar olimpic

O alta premiera importanta, dupa nu mai putin de 68 de ani, este faptul ca Primaria Sectorului 4 construieste un patinoar olimpic ultramodern cu peste 1.500 de locuri. Patinoarul va fi acoperit si se vor putea desfasura competitii sportive nationale, dar si internationale: campionate europene si mondiale de hochei, inclusiv spectacole de divertisment pentru public. Constructia va fi realizata in curtea Liceului Tehnologic de Metrologie ”Traian Vuia”, pe un teren de 2,5 hectare, fiind singurul patinoar olimpic din sudul tarii, destinat tuturor activitatilor care se pot desfasura pe gheata. Practic, va putea fi folosit de toate echipele de profil, copii care practica sporturile pe gheata, inclusiv echipele nationale de baieti si fete la hochei, dar si pentru relaxarea si sanatatea locuitorilor din sector care se vor bucura de placerea sporturilor de iarna, in orice anotimp.

Rate la dezvoltator

Acum, ai nenumarate optiuni de plata a pretului locuintei dorite prin intermediul ratelor direct la dezvoltator, iar echipa noastra te va ajuta sa o alegi pe cea mai potrivita, in functie de felul in care ti-ai planificat bugetul si de proiectul imobiliar din care face parte imobilul dorit de tine.

Previous
Next